Träna

Ska strax iväg och träna, ska bli skönt! Har blivit lite dåligt på den biten under påsken så nu måste man igång igen! Fast det är lite svårare på våren för då finns det så mycket annat som måste göras!

Glad Påsk

Herregud, ibland är det verkligen långt mellan uppdateringarna.

GLAS PÅSK på er alla! Vi har varit i sommarstugan och bårstädat, både ute och inne. Åt grillat till lunch, gott gott! Nu har vi landat i soffan och jag är helt slut. Blir att vila lite innan pappa ska hämtas.





Hemma från träningen

Hemma från träning och leverans av mat till mor. Borde göra mat, men det är såå tråkigt! Har ingen lust och vill att det ska vara klart på engång. Dessutom hade jag glömt att ta upp fisken så den är djupfryst!

Vet inte om älsklingen ska ha mat i kväll annars kanske jag äter samma mat som igår och tar en matlåda ur frysen till i morgon till lunch! Men vi får se!

Konstigt att man verkligen får kickar av att träna! Men det är ju bra det! Idag körde jag ett funktionellt pass, asjobbigt i mellanåt. men riktigt bra träning är det ju! När det blir allt för jobbigt försöker jag tänka på min PT, för hade jag tränat med henna så hade jag antagligen inte fått sluta och därför försöker jag att fortsätta även nu!

När man inte her en bra rubrik...

Nu är jag trött, kom hem vid typ halv fem efter en matshopping tur. Inte det roligaste kanske men ett nödvändigt ont. Tog en eftermiddagsslummer på kanske 30 minuter. Var trött redan då. Sen åkte jag till gmmet och körde kondition. Det gick ganska bra, könner av träningsvärken, men det är ju ett bra problem. Sen kom jag hem, körde lite styrka och sen fick det bli att fixa mat och plocka med lite ren tvätt. Och nu sitter jag här. Finns massor att göra (som vanligt). Men det finns fler dagar denna vecka, inte för att jag hinner så mycket mer då, men det kommer ju en lördag också- OCh då hinner jag ju lite mer får jag hoppas!

Bokade en ny tid med min PT på fredag. Är taggad!!

Måndag

Måndag igen, veckorna går fort!

U har varit här efter jobbet idag, vi tog en promenad fram till toget och köpte varsin sallad till kvällsmat. Sen gick vi hem och avnjöt den på balkongen här hemma! Så skönt med värmen som har varit idag.

Sen kollade vi och fixade lite till resan. Kul!
 
Tittar nu på total blackout, helt sjukt program! Men jag vet inte vad det går ut på egentligen! Sitter i soffan och tar det lungt bara. Har till och med struntat i att ta hand om disken och köket. Min kropp vill vila, jag är sjukt trött idag!

Träna

Strax i väg till träningen! =)

Städning

Hur mycket man än städar så finns det alltid något till man kan göra! Får se om jag orkar ta ett ryck om en stund. Men har i alla fall gjort sovrummet idag. Nu behöver lägenheten bara plockas iordning! Men det är inte alltid så bara!

Ska i väg och träna kl 18, vi får se hur det går med min träningsvärk. Har dessutom spänningshuvudvärk eftersom jag har träningsvärk i axlarna. Men jag är ändå ganska taggad för i kväll! Känner dessutom inte så mycket av halsen! Håll tummarna för att det får fortsätta vara så!

Soffan!

Ligger fortfarande i soffan! Jag som hade tänkt att gå upp i tid idag, så blevdet inte. Grannen hade fest och det blev inte tyst förän vid halv fem tiden. Så jag var bara lite trött när klockan rigde. Stängde av den och somnade om. Men så kan det väl få vara ibland.

Har en grym träningsverk från gårdagens gymgenomgång! Då ska man komma ihåa att jag körde bara en av tre rep. Alltså när jag kör på riktigt sen ska jag köra allt två gånger till. undrar hur det kommer att sluta?

Gymmet

Precis hemkommen från gymmet nu, hade genomgång och fick ett pass som jag ska köra 1-2 gånger i veckan.Jag tor att det blir en gång. Måste bara komma på när det är lite folk där så att jag vet när jag ska träna. Var en del fria vikter och jag känner mig faktiskt inte helt bekväm med att vara bland alla som är så himla vältränade. Jag trodde att jag skulle träffa min PT idag men i stället var det en annan som gick igenom men mig. Kändes lite surt till en början men han var också bra!

Är ganska rädd att jag inte är frisk egentligen, känner fortfarande av halsen nu efter att jag har tränat. Men när ska jag bli frisk? Håller på allvar på att bli tokig! Varför ska man bli sjuk överhuvudtaget?

Nu blir det en tupplur innan det är dags att fixa lite mat!


Sängen

Ligger i sängen nu. En sak jag uppskattar med att ha flyttat är att jag har internet var jag än befinner mig i lägenheten. Ligger nu och tittar på mästarnas mästare på svtplay från i söndags. Ganska skönt faktiskt att kunna ligga här och inte behöva sova på en gång. Men snart är det ändå dags,

I morgon klockan 11 ska jag till gymmet och köra första passet med min PT. Det ska bli spännande, men ganska skönt att vi ska vara i gymmet och inte löptestet som ska göras så småning om. Eftersom jag har varit sjuk och inte är helt frisk ännu så är det skönt att det är genomgång på gymmet!

Håller alla tummar för att jag vaknar och känner mig helt frisk! Vill inte alls ha någon känning i halsen! Är så himla taggad på att få träna igen!

Trött

Ska snart till H på födelsedagsfika, hon fyllde ju i går. Jag har precis landat i soffan efter en halv hektisk dag på jobbet idag. Ligger och väntar på älsklingen och tvättmaskinen.

Längtar

Jag håller på att längta ihjäl mig efter Rhodos, men det är verkligen hela 8 veckor kvar!

Håller även på att längta ihäl mig efter ett riktigt träningspass, vill verkligen känna mig helt frisk snart! Gärna nu!!

Grattis H!

Grattis på din dag, världens bästa H!





Grattis mamma

Idag fyller värdens bästa mamma år! Hipp hipp hurra!


Trött, sömnig!

I dag är jag trött, kan man lungt säga. Somnade till och med en stund när jag kom hem från jobbet! Inte vanligt, inte vanligt alls! Dessutom sov jag lite längre än vad jag brukar, orkade helt enkelt inte upp.

Hoppas att jag är piggare i morgon så jag hinner med mina "to does" som det så fint ska heta! Hade en hel lista med saker som jag skulle göra idag, men när jag hade gjort maten och ätit landade jag visst i soffan i stället. Det var ingen bra idé kan jag konstatera så här i efterhand. Vi får se om jag orkar ta tag i sovrummet idag eller om det får vänta tills i morgon. För det är en sak som är säker! Det man inte gör i dag finns kvar i morgon, och vad jag vet är det ingenting som det är panik att göra. De sakerna som var lite små akuta har jag faktiskt gjort.

I morgon hoppas jag att jag kan träna igen, är faktiskt riktigt sugen. Men jag ska ta det lungt och bara ta en kort löptur på löpbandet. Hde gärna tagit ett pass, men varken tiden eller hälsan tillåter det just nu. Jag är ju ganska frisk men känner fortfarande av halsen och då är det bättre att ta det lungt. Jag har ju redan gjort felet ett antal gånger att åka iväg förtidigt! Men som vädret har varit nu så tackar inte jag nej till att ta promenad i vårvädret! Fast det är klart om jag kan välja väljer jag ju ett riktigt hårt pass när man är riktigt slut efteråt!

Bilder

Blev inte alls några kort tagna igår eftersom jag har varit så smart och glömt kameran på jobbet. Den bjuder på ett kort från smörgåstårtan och de fina blommarna som jag fick av älsklingen. Jag tog dem med mobilkameran, fast den tar ju inte så bra kort förövrigt!

     
Ni som läser får stå ut med att ena bilder är snurrad åt fel håll!

1 april

Födelsedag igår! Släkt hemma till klockan var 2300, vaknade idag kl 0600 och var ganska pigg. Konstigt att man är pigg när det är helg! Så nu ligger jag i soffan och tittat på tv, fast det visas inte så mycket bra den här tiden på dagen.

Gårdagen var i alla fall bra! Tårta på jobbet först, sen smörgåstårta och sen tårta! Gott men inte så nyttigt. Synd bara att man inte kan träna, är fortfarande inte frisk!


Sommartid!

Måstge säga att jag har ganska svårt att komma i säng på kvällarna nu från det att vi har ställ om klockan till sommartid. Tyckernästan aldrig att jag är i säng innan 22, vilken för bara någon vecka sedan var en ganska sen tid för mig att komma i däng. I och för sig har jag ju varit sjuk nu i några dagar och då sovit ganska mycket på dagarna och innan det så var jag ju bortrest och då kom jag inte i säng i tid heller. Men jag tror att den enklaste anledningen till att jag inte kommer i säng är att det är ljust så länge. Jag hinner inte riktigt fatta att det är kväll innan det är dags att sova. Förut han man både förstå och varva ner innan man var tvungen att krypa ner under täcket. Men men man vänjer sig nog, man gör ju det varje år så varför skulle i år vara ett konstigt år?

RSS 2.0