Träning

Jag har kommit på att jag till och från är beroende av träning! Har just nu någon konstig känsla av att jag måste träna 4-5 gånger per vecka för att vilja träna 4-5 gånger! Känner ett behov av det också!  Vi får väl säga beach 2011 då? Nä, skämt å sido. Träning är faktiskt bra för kroppen!

I dag blev det 1,5 timme i skidspåret! man behöver ju inte prata om hur långt vi körde! För det var väl inte så bra. Men slut i armarna blev jag ju i alla fall!

I morgon väntar areobic och simmning eller i omvänd ordning. men det spelar väkl inte så stor roll

Grannen har fest! Kul? Nä faktiskt inte! Inte när sovrummet är det enda tum som ligger vägg i vägg! Men men smällar man får ta! Hoppas att de inte håller på allt för länge!


Dagarna bara rusar

Usch vad dagarna går fort! Var hemma strax efter 17 idag och har landat i soffan nu. har inte hunnit så mycket tyvärr! Gjort mat och varit hos mamma en sväng. Fixat lite små saker till henne.

I helgen blir det lite mer fix. måste hitta en plugg till en krok somska upp.

Hade änskat att man hade hunnit lite mer hemma. Det kanske jag skulle kunna också om jag inte satt här. Men lite måste man ju få slappa också!

Verkligheten är inte alltid kul

Nu var den här! Verkligheten! Började dagen bra, med lite för få sömntimmar. Blåser väldens storm ute och då slår vårt sovrummsfönster. Inte kul att sova då! Men vaknade samtidigt som älsklingen skulle gå upp och var ganska pigg faktiskt. Åt frukost tillsammas och gick sedan och la mig i soffan när A åkte. Skulle inte vara på jobbet förän 8 eftersom jag inte hade varit där på länge och inte riktigt visste vad jag skulle göra!

Vid 14 var energin slut, vet inte riktigt hur jag klarade mig till halv fem! Men det gick! Åkte direkt efter till gymmet och tog ett spinningpass rent spontant. Tänkte att jag skulle strunta i att träna idag. Men det är ju bra att det blir av.

Komhem efter träningen och skulle ställa in bilen! Tror ni att det gick bra? Nä, det var blank is utanför vilket medför att bilen nu står utanför. Det var inte helt lätt det heller. Eftersom det var is. Fanns en bil på lillaparkeringen utanför och den var jag nästan på väg in i fast jag bara behövde backa raktbakåt! Håller tummarna för att det går bra att komma iväg i morgon! 

Har en halv bra kväll nu! Jag saknar älskligen jätte jätte mycket just nu! Inte alls kul att han inte är hemma. Känns som om det inte skulle spela någon roll om jag skulle vara tvungen att sitta och titta på tv-spel. Jag vill att han ska vara hemma. Men jag får räkna ner tills han kommer hem och försöäka jobba undertiden! 

Nu blir det lite tv en stund innan sängen väntar och jag försöker sova i blåsten!  

Nu tar vi nya tag

Måndag i morgon, Ny vecka, ny arbetsdag. Första för det här året. Efter lång ledighet och lite sjukdom på det drar vi igång igen. segt så här dagen innan men det kommer bli jättebra sen! Jobbigast är att älskligen också börjar jobba. Allst är han inte hemma på veckorna igen!

Nu blir det snart träning och sen middag hos goda vänner! Blir kanon!

RSS 2.0