En trött skidåkare

Trött!

Sitter i morgonrock och tittar på en shopaholics bekännelser. Började läsa boken när vi var på cap verde. Men kände att den var lite för mycket just då! Tror kanske inte att jag kommer att läsa den nu heller. Vi får se om jag orkar hela, det är inte alls säkert. men jag kan ju göra ett försök.Här behöver man ju inte engagera sig hela tiden!

Har åkt skidor idag. Blev bara 4 km ungefär. men sen har jag ju nya pjäxor också! Så jag har ju i alla fall börjat tidigare i år än vad jag har gjort de andra åren. Då har vi inte börjat förän efter nyår.

Döder??

Så himla trött! Inte riktigt klokt, men lite sovmorgon får jag i alla fall i morgon.

Jag borde dock ta tag i lite här hemma, men orkar inte så nu får det bli soffan en stund till innan det är dags för natt. Börjar ju bli sjuker också! Inte alls bra, man har liksom inte alls samma ork då! Har i alla fall luftat dammsugaren idag och diskat. Fast det blev ju mer av den varan när jag hade gjort färdigt maten! Men men jag får väl disk i morgon igen!

I natt får bilen stå inomhus, bra tycker jag eftersom det är så hiskiligt kallt ute! änns bra att bilen antagligen inte har några problem att starta fast de ska bli j'ttekallt i morgon.

Håll nu alla tummar ni har för att jag slipper vara sjuk i morgon!

Sängen

Okej, allt bara försvann. Orkar inte med det i bland! Nu tar jag tidig kväll och hoppas jag är lite o¨piggare i morgonbitti!

Julgranen är uppe

Nu är granen uppe, men all julstädning som skulle ha blivit av blev inte! Men man måste prioritera annat också! Mamma och älsklingens föräldrar var här¨på eftermiddagen och fikade och tittade på handboll. Mycket trevligt! När de hade åkt kom det andra vänner som har varit här och tittat på tv. Innan dess va vi i väg och handlade lite julklappar och lite annat smått och gått, exempelvis granen.

Så nu har älsklingen och de andra gått ut en sväng så jag har börjat röja lite. Har diskat undan och satt upp lite julsaker. Resten får vi ta i morgon om det inte kommer ett till ryck så här på kvällskvisten. Annars blir det nog soffan för min del resten av kvällen! Fast det vore ju skönt att få lite till gjort innan det är natt! Vi har ju lite planer för i morgon också och nästa vecka fram till jul är redan fullbokad. Inte dagen före, men då vill man ju att allt ska vara klart redan. Vi får helt enkelt se hur det blir!


trötter

Hur kan man bara däcka i soffan efgter en dags jobb´, bara för att det är fredag?

Nu är det inte långt kvar tills julledigheten börjar. Bara tre arbetsdagar! Ska bli så skönt att vara långledig. Jag tycker ju naturligtvis om att jobba men det ska ändå bli skönt!

Nu är det dags att ta hand om vätten innan tvättiden tar slut! 

Huvudvärk

Har haft huvudvärkhela dagen. Tycker inte om det! Synd att det var idag bara. kunde ha varit på torsdag i stället. För hade det varit en vanlig dag på jobbet hade jag nog tagit lite sovmorgon eller stannat hemma helt och hållet! Jag hade tänkt att jag skulle jobba sent och se till att det kunde bli mycket gjort idag men i stället så gav jag mig vid kvart över fem. Inte bra! Men vad gör man med en bultade huvudvärk?

Har fått in lite jul i vardagsrummet! Lite röda ljuslyktor och röda gardiner med julstränorna som blev klara i helgen! På fredag ska vi köpa gran! Och då borde granmattan vara klar! Undra hur det ska gå! Det kommer inte att hända. Fast jag kanske kan avnäda den ändå! Det är ju bara tomtarna som saknar skägg!

         

Man ska inte var en, man ska vara två!

Tycker inte så mycket om måndagar. Då åker ju älsklingen!

Var i väg och tränade efter jobbet idag och har inte landat i soffan förän nu, vilket betyder att det snart är dags att natta kudden om jag ska orka upp i morgon! Körde ett pump pass som gick lite sådär måste jag säga. Hade ont i vänster lår så allt man ska göra med benen tog imot. Tråkigt tycker jag eftersom jag bill känna att muskelrna får jobba när jag tränar. I och för sig är jag helt övertygad om att jag har träningsvärk i morgon i alla fall.

Nästa träningspass blir på torsdag. Då blir det ett funktionellt pass. Hoppas på att jag kan komma igång och tärna lite mer när jag tar julledigt! Tycker just nu att jag inte alls tränar tillräckligt mycket! Vill komma tillbaka i samma mängd som innan jag spran Lidigöloppet och innan jag blev sjuk!

Man måste ju nästan träna lite mer under julen eftersom det är ganska mycket mat och godis som konsumeras då! Dessutom känner ajg för att få tillbaka min kropp. Visst det syns säkert inte utifårn att kroppen har förändrats. Men jag känner att magen och benen har "förslappats" sådet är dags att göra något åt det nu!

Måste som avslutning tillägga att det är bättre att äta tillsammans än att äta själv!

Lussenbullar

Har nu varit vaken en stund. Håller på att grädda lussebullarna och just nu sitter jag och tittar på  när älkslingen och en kompis monterar upp lampor (stjärnor just nu) i fönstrena. Skönt med söndag!

Morgon 3:de advent

Morgonstund har guld i mun, heter det ju. Och det stämmer nog ganska bra! Kontigt bara att man är pigg på helgen och inte så vardagarna! Fast det är klart, då går jag ju upp tre timmar tidigare. Då kanske man inte behöver vad jatte pigg! I dag vaknade jag av att plogbilarna körde utanför, ingen klagan på dem. Fast när de backar så låter det faktiskt lite som en väckarklocka.

I dag ska jag nog försöka fixa älsklingens ena julklapp. En har jag redan och den sista får jag nog försöka få tag i veckan. Sen har jag bara en kvar till mamma, där måste jag bara bestämma mig för vilken prisklass jag ska köpa.

Idag är det ju tredje advent, vad tiden går fort! 1,5 vecka till jul! Idag blir det lussekatts bak och koka kola. Ska dessutom baka något till jobbet eftersom jag blev fast anställd den 1 dec. 

Kameran

Sitter i soffan och har halvdöd. Har diskat och plockat bland papper ch sorterat tvätt och fixat. Fick hem kamerasladden och laddaren igår- Så jag tänkte bjuda på en bild. Hann ta en bild innan kameran la av utan batteri. Så jag bjuder på den enda julbilden som finns från lägenheten. Inte för man ser att det är här men men.



massage

Varit på massage och ätit kvällsmat nu. Fast nu håller jag på att göra mat till i morgon lunch och så att älsklingen får något att äta nästa vecka.

Sen blir det nog en tur med dammsugaren och därefter antagligen att ta hand om den rena tvätten från igår. Fast jag är i och för sig ganska mör efter massagen. Men just ja,måste dessutom diska klart.

Tvättdag

Har precis kommir hem och har nu däckat i sängen, orkade inte ens sätta på tv:n. Har varit his mamma och tvättat! Det är roligare att tvätta tillsammans och dessutom har hon en mycket större tvättstuga än vad vi har! Vi han med en sväng till stugan också när tvätten torkade, för att kolla läget.

Fick med min kamera laddare och sladd till datorn när jag var hemma hos mamma. Men orkade inte ta fram det när jag kom hem. SÅ det får bli en annan dag. Nu lockar kudden, så det är nog dags att sova tror jag!

Ny resa?

har varit i väg och simmat lite nu! Skönt att få musklerna att slapna av lite! Hoppas på lite mindre träningsvärk i morgon!

Hade trevligt middagssällskap i går! Men det blev lite sent, och dagen idag har varit lite småseg. Vi fick dock tips på vad nästa semesterresa kan bli! Visar en bild som jag har lånat från www.ncl.eu



  


Snart slut på helgen igen

Trevligt middagssällskap i kväll! Det är nog en fördelarna med att flytta hemmifrån. Men kan bjuda på middag och träffa vilka man vill när som hellst! Nu slappar vi i soffan och det är snart dags för sängen om man ska orka ytterliggare en vecka!

I kväll fick vi även tips om vad nästa semesterresa kommer att bli! Men mer info än såblir det inte, inte idag i alla fall! Men det verkar nog vara något för mig och älsklingen!

Måstehömta kamerasladden och laddaren från mamma också så att det kan komma lite foton här också!

RSS 2.0