Ont?!

Tränade i går, första gången på två veckor! Ni kan ju fundera på om min kropp fungerar bra idag!


Träning!!

Nu är jag sugen på att träna har inte tränat på snart 2 veckor! har ju varit sjuk! Men på onsdag blir det nog en sväng till gymmet och köra ett pass, kommer ju inte orka så mycket men men någonstans måste man ju börja igen! Det ska hur som bli väldigt skönt!

Sambo eller??

I morgon börjar alltså mitt liv som särbo eller helgbo om man så vill! Inte så stor skillnad nu mot förut om man tänker efter! Skillnaden blir att jag inte alls kommer träffa A under mån-tors. Precis när vi skulle bli sambo fick A:s jobb ett jobb som han måste ligga borta på. Fram till midsommar ungefär, jag blev alltså särbo när jag skulle bli sambo! Fast det blir säkert bra det också!

Shoppa!!

Är super sugen på att handla nya kläder nu till hösten och vintern, men måste nog vänta i alla fall en vecka till. åker ju till Ullared under nästa vecka och då kan det vara bra att inte ha handlat innan, man vet ju aldrig vad man hittar! Men va inne en snabb sväng efter hårfix i dag och man blir ju allt lite sugen. Fast jag vill ju naturligtvis köpa saker till lägenheten också! Inte så lätt ännu men det kommer! Hoppas på att vi kan flytta in mer och mer snart! Finns ju dock många andra saekr som också står på litan över GÖRA.


Sjuk idag också! =(

Är hemma i dag ockås, ganska segt men jag hoppas att jag är frisk snart, känner mig kanske lite bättre idag så! Va ganska okej i går eftermidag men sen när det blev kvälls å mådde jag väl sådär igen! Så det blev att stanna hemma idag också!

Måste nog ut en liten sväng i alla fall idag, måste ju ha något att äta!  Tur att det inte är så himla långt till affären!

Semesterresor!

Sitter och tittar på resor! Ingen ovanlighet direkt fast nu är det ett bra tag sedan sist! Men lite sugen blir jag ändå, tror i och för sig att jag och älsklignen itne ska åka till ett ställe som sist där det inet händer någonting och man kan i princip inte göra något! Man lever lite på varandra! Fast det var himla kul att ha varit där och vädret var ju kanon!

Har många gånger varit rädd för att det ska bli lika nu när vi ska flytta! Fast jag tror faktiskt inte att det blir det, här hemma finns det ju alltid att göra och man har ju inte bara varandra! Visst tycker jag massor om A men att bo på varandra i typ 25 kvm ör kanske inte optimalt!

Nu behöver jag ju inte oroa mig eftersom han ändå inte kommer att vara hemma halva veckorna! Fast då oroar jag mig för att jag inte ska hitta på något i stället! Måste verklgien se till att jag gör det! Vore ju jättebra att kunna jobba lite längre dagar mån-tors och dessutom förhoppningsvis kunna träna lite också!

Helt ok

Nu har det sjunkit in lite mer och dt kanske känns helt ok! Inte optimalt med det kommer att gå! Vi får se i eftermiddag när vi vet mer! Men ändå¨skönt att jag har tagit upp bloggen igen! den kommer nog att behövas sen, ibland i alla fall!


Så blev det!

Jag har mentalt ställt in mig på det här i ca en månad nu, det har behövts! Så i dag när beskedet kom så var det inte så farligt! Det kommer nog att gå bra! Men jag ser inte fram emot det!

Skogsdag!

En dag i skogen idag! Skönt, synd bara att vädret inte är lika bra som det har varit i veckan, men skönt att inte sitta inne. I och för sig skulle vi behöva tillbringa mycket tid inne också, har ju ganska mycket kvar att göra! Men det får bli senare! Nu bilr de skogen!

RSS 2.0