Korta kvällar!

Timmarna går så fort på kvällen! Tycker inte alls om det! Kanske för att det är ljust så länge, vad vet jag! Nu är det i alla fall dags att sova.

Halv vilodag idag. Skulle springa och gjorde det bitvis. Men luften är tung. Så det blev mest en PW tyvärr. 3,5 km blev det i alla fall!


Campen

Jag tog mig igenom passet idag, jobbigt var det men man fattar det samtidigt inte! Sen har vi hunnit med en hel del. Varit och köpt fönster, varit i stugan, varit hos älsklingens föräldrar och lite annat pyssel. Nu ligger ajg i soffan och tar del lungt med en begynnande huvudvärk som inte vill släppa.

Tror jag har fått reda på när den riktiga campen börjar. Synd att det är så lång tid kvar, fast det är säkert tur också så jag hinner cykla lite.

Army fitness

Börjar bli lite nervös av någon konstig anledning! Bara träning egentligen! Men om mindre än en timme är det army fitness som gäller! Skräckblandad förtjusning!

Fredag!!

Fredag! Skönt med helg! Jag har ju som vanligt städ dag eftersom älsklingen ändå spelar match. En bra lösning tycker jag! Men först en liten tupplur.

Igår testade jag en för mig ny sak, military training. Så jäkla kul men så jobbigt! Tecknade dock ett medlemskap på 6 veckor! Tre gånger i veckan med start 21 maj! Vet nog inte riktigt vad jag har gett mig in på!


Grillat

Har precis grillat! Så gott! Tror inte det kan bli för ofta!


Spinningpass och en kommande resa

Vi har tagit de första små myrstegen på en kommande stor resa! Det är den enda jag tänker berätta just nu. men kan tänka mig att det så småningom kommer att handla mer om vår "resa" här. Kul ska det bli i alla fall!

Kom hem ganska sent idag, eller ja men åkte från stan kvart i sex och tänkte träna kvart över. När jag sen kom på vår gata tänkte jag att nä jag hinner itne och tänkte en stund strunta i det. Men sen tog jag mig i kragen och genomförde ändå spinningpassen och lite styrka när jagkom hem. Så jäkla nöjd nu!

Jag har någon gång hört någon insatt preson i ämnet träning säga att träning är inget kul, inget tråkigt inget måste, egentligen ingenting. Det är som att gå upp på morgonen eller att borsta tänderna, man bara gör! Jag tror att man många gånger måste tänka så när det gäller träning. Inget man ska göra eller måste göra. Man bara gör, man får helt enkelt inte tänka så mycket. För känslan när man sätter sig i soffan efter ett hårt träningspass går inte på långa vägar att jämföra med om man sätter sig i soffan utan att ha tränat. Tur ändå att jag nästintill älskar att träna. Eller ja det gör jag nog i mångt och mycke!

Med det sagt så ville jag nog med detta inlägg egentligen bara säga att jag är nöjd överatt ha varit i väg. När jag ändå var i väg på gymmet passade jag på att boka en kul grej som kommer hållapå i 6-7 veckor framöver! Mer om det senare, men jag tror att det kommer bli grymt kul!

Siffläge

Ligger i soffan och har det hur skönt som helst! Älskar att bara vara inland. Finns massa borden men jag väljer att ligga i soffan.

Valde bort lördagsgodiset idag. Tog en liten påse chips men åt bara upp halva och slängde sen resten. Känns ganska bra även om den del jag åt också var ganska onödig. Men ett litet steg i rätt riktning!

Dagens träning har bestått av 1,2 mil cykling. Ingen favoritsysselsättning direkt. Men det är vara 5 veckor kvar till tjejvättern så det är vara att gilla läget. Ska bara få lite luft i däcken på min nya cykel så går det nig lite lättare.

I morgon väntar kanske en cykeltur på förmiddagen och sedan dubbelpass med tabata och aerobic på eftermiddagen. Helt klart veckans jobbigaste träning!

Nästa vecka väntar en timmes PT och test på en ny träningsform, i alla fall för mig! Berättar mer om det efter torsdag!


Helg

Nu är det helg igen! Så skönt! Jag ska snart stänga ögonen så att jag kommer upp i morgon. Vi har egentligen inget speciellt inplanerat. Men det finns lire småsaker att göra.

På eftermiddagen ska jag och svärmor cykla! Behövs eftersom det bara är en månad kvar nu. Men förhoppningsvis hinner jag göra något mer så det känns som om jag har tränat!



Utmaning i 6 veckor!

Fick ett erbjudande när jag har på gymmet idag! En riktig kul utmaning! Ska fundera lite! Men kommer nog ångra mig om jag inte tar chansen. Dessutom ganska billigt och antagligen förbaskat kul!


RSS 2.0