Jag trivs nog bäst hemma ändå

Ja, så är det nog. För hur trevligt det än var att sova på hotell och ha en mysig adventshelg så trivs jag bäst hemma! Vet att A tycker samma sak, så det är ju bra! Men vi hade det i alla fall bra! Inga kort blev dock tagna eftersom både kameraladdare och sladden till datorn verkar ha försvunnit i flytten. eller ja, de finns ju någonstan men jag vet inte riktigt vart!

En halv bra dag idag, känner mig inte riktigt på topp, är sällskapssjuk. Mest av allt vill jag ju umgås med älsklingen. Men att bara sitta hemma idag känne inte så bra. men det blir bättre i morgon, får ändå säga att det är tur att det finns så många saker som man kan hitta på, inte för att jag är speciellt sugen på att göra någonting alls!

Har i alla fall fått lite gjort! Har satt upp julstjärnorna (även om det ännu är på mitt sätt) det blir nog bättre när älsklingen fixar det sen. Dessutom har jag fixat med papper och hämtat ett paket på "posten". Fick hem julgardiner till vardagsrummet. De hade jag tänkt att jag skulle sätta upp, men när jag öppnar packetet så inser jag att jag har beställt panelgardiner! Inte alls bra, det blir att skicka tillbaka dem. Så nu får vi se om det blir några julgardiner alls! Det är inte helt lätt att hitta gardiner som ska vara 250cm i längd tyvärr!


Advent

Första advent på söndag. Tänk vad tiden har gått fort ändå! Hoppas på en mysig helg!


andra dagen

Andra riktigta kvällen. Känns nog sämre idag än i måndags. Men jag tror det kommer att gå bra! Börjar faktiskt bli trött och jag tror att det kommer bli sängen för min del snart! Har simmat med mor efter jobbet i dag och varithos optikern. Tycker inte egntligen om det eftersom mina ögon aldrig blir bättre snarare sämre!

När jag sen kom hem efter simningen så värmde jag en matlåda, orkade inte alls att ställa mig och göra mat. men har i alla fall plocka upp det mesta av kkläderna som har legat i plastpåsar. Så nu ligger de i alla fall i garderoben på rätt plats. Nu borde jag bara diska upplite!

Första riktiga

Första riktigt inlägget av anledningen till att jag faktiskt skaffade bloggen. Sitter med daton i knät, med ett lånat internet som jag är väldigt tacksam över och two and a half på dvd. Försöker att titta på tv på nätet, det går sådär måste jag nog säga! Har inte ritkgit det internetet som krävs för att titta utan att det buffrar ganska ofta!

Älsklingen kommer i alla fall hem i morgon och det ser jag fram emot, längtar faktiskt ganska mycket tror jag! Nä nu ska jag kolla på lite julgardiner!

Helgen

En seg dag i dage fter en trevlig kväll igår! Var inte uppe och vaken förän vid halv tolv och då försvinner ju nästan hela söndagen.Längtar redan till nästa helg och känner att söndagen redanär slut. Måste försöka att njuta av hela helgen och inte tycka att den är slut efter söndags lunchen. Men lite segt är det ju att man vet att älsklingen åker tidigt på måndag mogonen.

Helgen har annars varit bra fast den har ju i vanlig ordning gått för fort!

I morgon blickar vi fram i mot en ny vecka där jag ska försöka jobba så mycket som jag orkar och kan mån, ons och kanske torsdag så jag kanske kan få sluta lite tidigare på fredag när älsklingen är hemma igen!

RSS 2.0