Semester

Jag och U bokade ju hotell i förra veckan. Vi ska ju till Rhodos i slutat av maj! Jag längtar! Så jag bara måste visa lite bilder från hotellet, som jag för övrigt har lånat från hotellets hemsida.

               

Norrland och nu sjuk

Här har det inte hänt något på länge! Har varit i norrland och hälsat på kusinerna! Sen kom jag hem och nu är jag skjuk, förstår inte varför febern inte vill ge med sig! Men om den inte är allt för hög ska jag i alla fall jobba några timmar i morgon!

Jag är så himla trörr på att vara sjuk, tycker jag har varit mycket sjuk sen jag började jobba. Tror aldirg jag har varit så här mycket sjuk innan, jag är ju knappt aldrig sjuk!

I kväll blev det te och macka till kvällsmat, inte den bästa men vad gör man i bland!

Vinterdag

Har njutit det fina vädret hos svärföräldrarna med lunch i solen, gjord över öppen eld! Skönt och mysigt fast lite kallt i solen. Kom hem vid 16 och sov en halvtimme efter lite måsten. Plackade och diskade. Sen åkte jag iväg till träningen. Det gick okej med tanke på att nacken inte är helt bra ännu.

     

Det löser sig

Inte så besviken längre. Tror att vi har löst det nu! Blir inte Cypern, men vi kommer iväg i en vecka och det kommer antagligen bli ett bättre hotell till ett bättre pris. Men inte Cypern. Hoppas bara att det är tillräckligt varmt!

Lite besviken!

Har planerat en resa med U till Cypern i början av juni! Nu har den resan vi har tittat på "bara" varit på 6 dagar. Med resa är man alltså på cypern i ca 5,5 dagar. Okej kan man tycka! Men vi har velat lite fram och tillbaka eftersom det ändå inte har varit helt billigt! I och för sig billigt för att vara Cypern men ändå inte jättebilligt! Fast vi har ändå varit ganska sugna på den resan! Väntade i tosdags för att det var sen och vi inte visste! I ärlighetens namn vet jag fortfarande inte om det är helt rätt! Men det är ju varmt och ganska varmt i vattnet. Men nu till problemet! I går kväll när jag återigen, för säkert 100:de gången gick in på hotellet för att se hur många rum det fanns kvar, upptäckte jag att priset hade gått upp. SÅ nu är det alltså inte akutellt längre. Tänker inte betala mer för 5,5 dagar i Cypern än vad 7 dagar på ex Rhodos kostar! Men är det lite bra i slutet på Maj början av Juni på Rhodos som på Cypern? Går det att bada i havet utan att frysa ihjäl och kommer man ha bra väder? Jag behöver inte alls ha 30 grader med det vore ju inte helt fel om det i alla fall är 22-25 grader så man känner att det är sommar!


Planering planering planering

Nu har jag planerat lite till ihop med bästaste U över datorn. Avsläjar ingeting ännu! Men vi får se vad det blir av våra planer. Har ju redan berättat tidigare. Men nu börjar det bli lite mer verklighet än bara drömmar!

Har varit och simmat ikväll med mamma! Hoppas på att halsen blir bättre nu så jag kan träna igen! Blir så himla rastlös när jag inte tränar!

Dumlemousse

Nyss ätit frukost. Nu blir det skidskytte ett tag, och sedan ska en limpa bakas i lergrytan. Hoppas på att det blir gott! Vi får se!

Annars ska vi försöka hinna åka till farmor en sväng och hälsa på och göra mat till i kväll! Tyvärr ska jag inte träna i kväll men mat blir det i alla fall i kväll! Och sen efterrätt, det är min bit. Ska testa att göra en dumlemousse med ett recept som jag har hittat hos Fru Sofie. Hoppas att det går bra!

Dagen

Nu blir det soffan ett tag till! Vet inte om jag riktigt har röjt i lägenheten. Men lite har jag ju gjort i alla fall. Dammsugit, diskat och plockat bort lite saker. emn det är fortfarande enligt mitt tycke lite stöckigt. Men vad gör det egentligen. Har ju faktiskt tvättat några maskiner också! Och en långprommenad i solen blev det! Skönt fast lite blåsigt! Men nu som sagt vlia lite i soffan så jag kan vara trevlig i kväll på kalas!

Inställd träning

Nu har jag avbokat mitt andra pass med PT. Inte alls kul, men jag ska se till att bli helt frisk först och inte boka in något pass innan jag är frisk! Så nu blir det promenader som gäller innan jag är 100 igen!

Älskligen har åkt på match och jag har landat i soffan till alpint på tv:n, ska nog försöka sova en stund känner mig lite trött. Sne ska jag försöka hinna röja lite i lägenheten och ta en långpromenad. Fast jag behöver nog inte bli stressad, har jumer än 6 timmar på mig =)


Planering

Jag planerar! Älskar att planera! Fast just nu så småplanerar jag bara, kollar och tänker. Hoppas! Kollar och tänker lite till! Vågar inte planera helt och hållet. Men ibland, då och då, när jag har lite tid över!

Slö

Gud vad jag är trött! Fast jag har inte gjort så mycket efter jobbet. Ingenting egentligen! Men vissa dagar får vara sånna också! Har ju inte tränat efter jobbet och det finns inte så mycket som måste göras här hemma heller så det blev mest att värma matlåda och sen sätta sig vid tv:n och slötitta. Kanske att jag ska dra en sväng med dammsugaren sen, känns inte helt okej att inte göra något allt!

Det enda jag har gjort idag efter jobbet är att jag ahr varit på gymmet och bokat en ny tid med min PT hoppas på bättre tur denna gång! Håll tummarna!

Ett år sedan i dag eller i morgon beroende på hur man ser på det sen vi åkte till Kap Verde! Jag SAKNAR värme!

Träning

Är riktigt sugen på att träna. Har ju varit sjuk i veckan så därför har det bara blivit ett pass ännu. Det kommer bara bli två pass denna vecka men det får väl vara okej! Att "bara" träna en gång på söndagen känns lite konstigt! Man har så mycket tid resten av dagen!

Nu blir det att dra igång träningen igen och boka en ny tid med mit PT för att göra konditionstestet. Fick ju boka av förra veckan. Fast jag är faktiskt lite nervös om hur det kommer att gå! Hoppas på det bästa.

Är förövrigt lite sugen på nya träningskläder nu när det börjar bli vår! Här kommer några förslag som faller mig lite i smaken, bilderna är lånade från repsektive hemsida.

HM:
           

Stadium:

 

Intersport:

  




Godmorgon!

Godmorgon!

Idag är det vasaloppet och då måste man vara uppe i tid. Fast det är egentligen ganska skönt när klockan ringer klockan 07,00 när man väl har kommit upp! För då är man faktiskt ganska pigg och dessutom har man kvar hela dagen! Har till och med hunnit vispa ihop en pannkakssmet som ska bli pannkakor till frukost senare!

25års fest

Nyss he,kommer från S som har 25 års fest. Fast älsklingen har spelat match idag och ska spela i morgon så det blev en tidig kväll för oss tyvärr. Så nu ska jag strax nanna kudden så jag inte stör jonom allt för mycket! Tack i alla fall för en trevlig kväll!

Vår ute?

I dag är det nästan lite vårkänslor ute! Riktigt varmt i solen mot väggen! Man blir riktigt sugen på att vårstäda! Men tyvärr dras jag men en huvudvärk sedan gårdagen. Var ju i väg med H och fotograferades. Det blev faktiskt ganska bra biler. Så därför små städar jag och vilar om vartannat.

                                                                                 

Nästan elva grader är det ute här. Det var längesedan! Men skönt att vi går mot varmare tider, jag ängtar verkligen!

Fotografering i kväll

Jag älsklar tulpaner! Tror i och för sig att jag skrivit det förr! Det är som ett teckan på att våren är på väg. Blev därför jätteglad när mamma kom förbi med rosa tulpaner här om dagen!



Håller på att göra mig i ordning nu. Jag och H ska i väg i kväll och bli sminkade och sedan fotograferade. Ska bli riktigt kul! Får se hur bílderna blir och om jag ska köpa några efteråt!





 


Hemma vid

Är hemma från jobbet idag, hoppas på att jag är tillbaka i morgon! Mår inte helt bra men febern har gett sig lite nu i alla fall!

Något som underhåller mig när jag sitter här i soffan är att tittat på resor och drömma mig bort. Hoppas och håller tummarn föra att jag och bästaste U kan få åka i väg i slutet av maj. Men man vet ju aldrig! Synd bara att resorna fortfarande är så "dyra".


Sängen

Har precis landat i soffan nu och snart är det dags för sängen. Tog mig i alla fall i väg och tränade efter jobbet, fast jag kände mig lite hängig. Nu känner jag mig piggare men vi får se hur det är i morgon!

RSS 2.0