Midsommarhelgen

Nu är det dags att krypa ner i sängen efter en jätteskön midsommarhelg. En helg som faktiskt känns ganska lång! Jag tror faktiskt att jag hann ladda batterierna ordentligt!

Jag började och slutade helgen på ett bra sätt, army fitness! Men mellan torsdag kväll och söndagskväll har det inte funnits någon träning. Desto mer mat och glass och jordgubbar. Men jag har verkligen njutit av allt gott och ångrar ingenting jag har stoppat i mig. Men nu är det nya tag som gäller, bara drygt två veckor kvar innan semestern. Dessutom ledig på fredag!


Sommarstugan

Har varit i sommarstugan nu två dagar i rad. Tycker verkligen om att åka dit bär det är fint väder. Glömde helt bort att fota. Men en bild på en lönn tog jag i alla fall!


Träningsblogg

Har startat en träningsblogg också! Ni hittar den på annatraningsblogg.blogg.se


Nybäddat

Kryper nu ner ny duschad i en renbäddad säng. Finns det något som är mysigare!


I morgon börjar det!

Japp, i morgon drar den sex vexkor långa boot campen igång! Om man bortser från hur min krop mår idag, framförallt axlarna, så ser jag väldigt mycket fram emot det!

Det är även en sex veckor lång utmaning att hålla kosten någorlunda, håll tummarna för att det går bra!

Tjejvättern 2012

I går gick alltså 2012 års tjejvättern.

Vi hade start kl. 08,14, åkte 06,20 hemmifrån och var nere i Motala 07,04. Lagom med tid, vi hann utan problem och hade lite tid för att hinna vara med på uppvärmning.

Själva loppet gick bra. De nya cyklarna gjorde sitt till och vi slog förra årets tid med 40 minuter. Vi har väl fortfarande säkert ingen jättebra tid. Men jag är nöjd! Vi stannar i alla depåer och tar det lungt. Äter, fyller på med vätska och går på toaletten. Stressar inte alls, så tiden är jag nöjd med!

Vädret var faktiskt ganska bra, framförallt inte så mycket vind! Men annars bjöd vädret på en blandning mellan sol, regn och moln. Jobbigt ett tag efter Omberg när det regnade ordentligt, annars var det ganska bra.

Vi återkommer med stor sannorlikhet nästa år!

Dags att sova!

Strax innan halv sex ringer klockan i morgon! Så nu är det dags att sova! Hög tid till och med!

Men först vill jag bara säga grattis till två utav mina kusiner som tar studenten idag!


Projekt köksmöbler

Mitt projekt för tillfället!

Tror i och för sig att vi hinner flytta innan jag är klar.


Tjejvättern i morogn

I morgon går starten utav 2012 års tjejvättern. Jag startar för sjätteåret. Lite fler mil i benen än förra året. Dock med en hals som inte är med riktig. Jag och svärmor har varit nere i Motala över dagen idag och bytt startnummer. Vi hade en väldigt sen start innan.


Cykla

Vi cyklade genrepet igår. Slutade på 6 mil. Jag har cyklat 18 mil nu som förberedelse. Kanske i minsta laget, men förra året cyklade jag bara 5. Fast det var ju i minsta laget. Inget att rekommendera. Nu är det bara 2 mil kvar till mitt mål för i år.


Boot Camp

Tror verkligen att jag har hittat mitt träningssätt här i världen! Armyfitness, så himla kul! Börjar campen den 11 juni och sen tre gånger i veckan i sex veckor! Ska verkligen försöka att "lägga om" mitt liv under de veckorna! Ska hitta ett SMART mål som Lofsan så bra skriver om i hennes blogg. Vi får se hur det går, men det ska gå!

Är ska glad att Linda har startat upp en camp här i lilla Kumla. Jag ska ge allt och verkligen se till att jag kan gå på så många träningstillfällen som möjligt!

Tror ni att jag klarar mig utan lösgodis i sex veckor? Med start på måndag? Jag ska absolut inte utesluta allt onyttigt men ska försöka att inte äta godis´under den här tiden! Blir till att köpa hem mycket frysta bär nu!


RSS 2.0