60års kalas

Vilket väder vi har idag, sol och nästan 30 grader varmt! Inte fel, förutom att vi är i lägenheten och håller på att flyta bort.

I kväll ska vi i alla fall på 60 års kalas! Kan bli kul, eller inte. Det vet man inte i förväg!

Springa

Snart dags för en springtur. Tur att man gör något idag i alla fall! Jag börjar faktiskt känna mig lite rastlös! Det är bra =)

Slappardag

Slappardagar, som man behöver dem ibland!

Har inte gjort många knop här hemma idag, sov till 12 och sen har jag legat i soffan och tittat på tv, och jag njuter verkligen av att inte göra någonting! Det kommer bli en springtur på eftermiddagen/kvällen och det är nog inte helt fel så att jag kan sova i natt också!

I morgon åker jag och H. Hoppas på hyfsat väder i alla fall, fick jag önska skulle det ju vara sxtålande sol. Men men ska bli kul att åka iväg i alla fall!


Sängen

Ibland finns verkligen inte motivationen att skriva. Så då struntar man i det! Älsklingen åkte för en halvtimme sedan, skulle i våg på något folkrace. Jag har precis krypit ned i sängen igen och ska kolla lite på datorn, sen sova lite tilol tror jag.

Städning

Vi har ju varit hemma från Västkusten sedan i söndags, men min väska är fortfarande inte uppackad. Tänkte väl att om vi åker igen så är det dumt att packa upp den. Men nu måste jag, vi får ju gäster hit i helgen så det kan ju vara bra om det ser skapligt ut i alla fall!

Därför måste jag snart ta tag i hur det ser ut här. Disken står först på listan sedan är det nog en sväng om med dammsugaren som gäller. Inte så kul men men. Älskligen har åkt på träning så jag är själv här. Fast jag har lättare för att städa om jag är själv.

Västkusten

Hemma efter ett träningspass. Skönt var det fast lite jobbigt känns att jag inte har tränat så mycket på slutet. Men samtidigt känns det i foten om jag kör för mycket. Så idag blev det kanske 40 minuters träning.

Det blir inget mer kusten denna vecka. Vi skulle ju kanske ha åkt der i kväll och stannat tills på fredag. men älsklingen har träning både i morgon och på torsdag, så då blir det inget mer. Känns sådär, hade ju varit jobbit att åka ner, men samtidigt när man väl är nere så är det ju skönt! Men nu har jag tagit upp kött så lite grillning blir det nog i kväll i alla fall, man ska väl ta vara på kvällarna!

Sommarstugan

Nu blir det mer semester, åker och hälsar på mamma i sommarstugan. Hoppas vi slipper regn!

Västkusten

Har varit på Västkusten några dagar. Fint, fast vädret var väl sådär!



Utsikten från stugan.


Frukost

Sitter redan påklädd och nästan färdig för dagen.

Har bakat bröd på morgonen till frukost och väskan står halv packad.






Frukost


Har precis ätit frukost, semesterfrukost!


Städningen

Mamma kom förbi på kvällsmat och sen stannade hon en stund, hon har nästan nyss gått! Så tvätten är klar men städningen har det ju gått så där med. Tur att man är ledig i morgon och inte har några planer på förmiddagen, då hinner jag det! Det är ju inte så himla mycket att göra med en tvårumslägenhet! Det går ju snart!

Förövrigt är ju vardagsrummet svårt att städa då älsklingen har diverse saker ihela rummet. Sakerna står för visso bara här just nu, men svårt att städa är det i ju alla fall!

Fika eller frukost

Kvällsfika eller frukost i morgon! Svårt att välja! Gott är det i alla fall!


Semester!!

SEMESTER!!!



Hur skönt som helst! Börjar den med att städa och tvätta så att detta är gjort innan semestern börjar på riktigt i morgon!

Mjukglass

Har intagit kvällsmaten med älsklingen på balkongen. Lax och grönsaker med räksås. Gott! Sen tog vi cyklarna för att åka i väg och köpa varsin mjukglass! Så gott ibland!



Cykla på kvällen är något vi måste fortsätta med när vi i sommar är hemma i lägenheten. Det är så skönt att komma ut en sväng och känna av att det är sommar i stället för att bara sitta framför tv:n. Det är därför det är så skönt att äta på balkongen också!


Snart semester

Två dagar kvar att jobba innan det är semester! Ska bli så skönt! Det kommer inte ens att bli två hela dagar. Typ två 6 timmars dagar. Skönt!

Var till läkaren i morse igen, för foten. Antagligen en spricka i alla fall. Inte mycket att göra något åt. Men bra att veta ändå!

Nu är det dags att ta tag i hemmet. Stor städdag efter jobbet i morgon!


2 år

Det är snart två år sedan jag och älsklingen förlovade oss. Den 20 juli 2009, på en under plats i Norrland.










Så underbart fint att det inte går att beskriva i ord!


Vansbro

Nu är det snart semester, ska bli skönt! Tre halvdagar denna vecka och sen 4,5 veckors ledighet.

har varit i Vansbro i helgen. Simmade i går, 23,20 får man kanske vara nöjd med. Har ju trots allt problem med en fot. Kvalificerade mig i alla fall till att starta i en tidigare startgrupp nästa år!

Nu sitter jag och laddar upp bilder från Rhodos som ska framkallas. Här ska ju reseberättelsen snart publiseras. Men jag är väl inte allt för duktig på att skriva den!

Balkongen

Nu har jag gjort mat och ätit, det blev coleslaw med kyckling och stekt halloumiost. Vet inte om jag är så förtjust i osten med coleslawen blev supergod! Och jätteenkel att göra!



Intog kvällsmaten på balkongen! Inte helt fel tycker jag!

Var förbi och shoppade lite på vägen hem från jobbet! Belv två små lyckor som ska hänga på balkongen.



Onsdag

På sätt och vis tycker jag inte alls om onsdagar. Inte om jag är själv i alla fall! Långt till helgen, inget att se på, på tv och ingenting att göra. Nu kan jag ju dessutom inte träna. Så jag bakar och är en snäll kollega mot dem som tar semester, borde ju bjuda på den på fredag egentligen. Men man vet ju inte när folk kommer att gå. Själv kommer jag ju att gå vid två kanske. Ska ju upp till Vansbro över helgen.

Tomater

Sent om sider kommer någ vår balkong också att se lite trevlig ut, jag är inte klar riktigt ännu. men ett smakprov kan ni ju få. Fick tomatplantor av svärmor för några veckor och nu har ha första tomaterna börjat få färg. ¨

      

Vi har ju inte semester ännu så jag har ju ytterliggare några dagar på mig!

På lördag ska vi simma vansbrosimmet. Tyvärr har jag stora problem med en fot som har svullnat dagligen i snart tre veckor. Vet inte hur det går. men på lördag är det bara att bita ihop! Sen måste jag nog säka läkare igen!

RSS 2.0