Flera veckor sedan

Nu var det länge sedan igen, och jag tänker inte skylla ifrån mig. Jag har helt enkelt inte haft lust att skriva. Inte så mycket att skriva om heller k'nns det som. Livet rullar på i vanlig bana sen semestern tog slut. Inte för att jag inte tycker om det, men det har liksom inte hänt så mycket sedan sist.

Första veckan efter semestern var jag så trött på eftermiddagarna och kvällarna att jag inte gjorde speciellt mycket. Sen har livet kommit in på normal bana igen, älskligen ligger borta någon eller några dagar i veckan och jag tränar och gör mat känns det som, fast riktigt så är det ju inte. Städar lite hemma och fixar lite annat också!

Har satt som mål att jag ska träna minst tre gånger i veckan. Och det är ju faktiskt inget högt mål.

En sak som har hänt är ju att jag satt hela dagen på röntgen, min fot har inte blivit bra och jag fick ta nya bilder. men eftersom de har haft stängt över sommaren så tog det tid kan man säga.

Slut på semestern

Ojojoj tiden går verkligen fort och jag har verkligen inte prioriterat bloggen under semestern. Sista veckan tillbringade jag med mamma i sommarstugan, så skönt! Var längesedan jag var så länge i stugan, sen att jag ändå nästan var hemma varje dag hör inte hit!

I dag var i alla första arbetsdagen efter fem veckors ledighet. Trött kan man säga, men jag åkte iväg till gymmet och körde ett pass. Så jag är nog piggare än vad jag skulle ha varit annars!

Bada

Har varit med bästaste H och badat idag. Skönt! Tyvärr kunde jag ju inte sola ordentligt eftersom jag brände mig endel igår. Men skönt var det!

Borde ta fram dammsugaren nu, men det är så varmt så jag tror att jag avvaktar lite!

Bildregn

Här kommer ett litet bildregn över vad vi har pysslat med den senaste veckan.

Mån och tis, Åland med H.






Kom hem och åkte till älsklingens föräldrar, där väntade en årlig tennisturnering. Fast jag var ju så klart inte med =)



Åkte på onsdagen och åt Vildsvinsbyffe i Söderköping, eller en bit utanför. Kanske inte helt värt pengarna, men utsikten var väldigt fin!



I söndags var vi på 60 års kalas x2. Trevligt var det!



Avslutar med en bild frän balkongen, nu börjar lycktorna göra sig när mörkeret börjar komma!




RSS 2.0