Piggar

De har piggar nära här


3 år idag

Framme på semester nu! Vi kom fram vid 11. Nu är det fyra dagar av semester som gäller. I kväll ska vi ut och äta.


Kvällsdrömmar

Finns det något bättre just nu än att sitta i halvmörkret med vidöppen dörr, lyssna på musik och drömma sig bort lite? Sitter med tända ljus och känner kylan utifrån. Så himla mysigt!
 
 
 
 

Tankar!

Rubrikerna verkar ha strulat lite när jag har mobilbloggat. men men så är det!
 
Idag har jag varit på vårdcentralen och fått pencelin. Har ett bett på vaden som kan ha varit en fästing, så vi tar det säkra för det osäkra och äter pencelin i 10 dagar. Inte så roligt på semestern, men det är väl böttre än att bli sjuk!
 
Finns ibland så mycket tankar på framtiden, tur att men inte vet så mycket egentligen! Jag tror att man är lite för dålig på att leva i nuet, men man vill ju så görna ta nästa steg ibland!

Älsklingen 25år

Tror att jag håller på att bli sjuk tyvärr! Har verkligen ingen lust med det! Ska åka hem och lägga mig i soffan sen efter lunch, men först stanna och handla lite piggelin. Var ute och plockade blåbär på förmiddagen.


Älsklingen 25år

Vi är hos älsklingens föräldrar. Älsklingen fyller 25 idag och vi är här för att fira. Jag sitter i solen och njuter. Bäst att passa på när tillfälle ges. Älsklingen är ute i garaget och fixar. En ganska bra dag! Det är ju semester!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008960/images/2012/pic_50044417ddf2b314f20007ed.jpg" class="image">


Trötter

Jag är så himla trött idag. Vet egentligen inte varför eftersom jag har sovit bra! Men nu är i alla fall frukosten intagen och jag ska sätta mig i soffan ett tag. Sen måste jag nog röja lite här hemma. I alla fall diska och plocka lite. Men vad jag framför allt måste göra är att packa.


Mobilblogga

Nu fungerar det igen!


Semestern

Jaha då var det semester nu då! Ganska skönt faktiskt! Har bara haft två dagar ännu, så det känns fortfarande som om det är en lång helg! Håller tummarna för att jag kommer vara utvilad när jag kommer tillbaka i augusti!
 
Känns skönt att jag fortfarande vaknar vid 6 på morgonen och är ganska pigg, bara för att komma på att jag kan sova en stund till. För att sedan vakna vid 7 och gå upp. JAg vet att det med störsxta sannorlikhet inte kommer att hålla i sig i 4 veckor. Men ändå är det skönt att det är så!
 
Startade dagen idag med en tallrik fil och färska jordgubbar. Inte helt fel faktiskt och väldigt sommrigt!
 
 
 

Semester

Nu är det semester i 4 veckor framöver! Ska bli så himla skönt!

Snart semester

Att det ska vara så jobbigt att gå upp på morgonen och gå till jobbet när man vet att det snart är semester! Jag förstår inte det!
 
Men men bara 3 dagar kvar nu! Kanske bara två!
 
Jag trivs ju egentligen med mitt jobb och tycker om att vara där! Men just när semester böjar närma sig är det jobbigt! Men vill ha semster nu!

Sommarstugan

Jag är riktigt trött idag, börjar tro att det är kroppen som ställer in sig på semester. Kan även vara så att det är sviterna från helgen som kommer nu.
 
I kväll ska vi åka till stugan och äta grillmiddag, gott! Har besök utav släkten som har semester och då passar på att besöka oss. I och för sig inte oss då eftersom släkten inte bor hos oss. Men de är i alla fall här.

Campade

Vill ni få ett nyhetsmail varje dag med superbra erbjudanden och inte är medlem på campadre så bli det idag! Medlemskapet är gratis och man får många bra erbjudanden!
Klicka på längen nedan
http://campadre.se/tipsa/694974
Annars kan ni bli medlem för min skull, även jag tjänar på det!

Födelsedagsfest

Blir lite färre inlägg nu när bloggappen inte fungerar. Ser att de även har ändrat designen här inne, hoppas man lär sig så småningom!

I lördags hade vi 150-års födelsedagsfest hos svärföräldrarna. Riktigt kul var det. Började 17 slutade kl 02,30. Somnade vi 3 och hade klockan på strax innan 8, älsklingen och jag skulle upp och jobba på en fotbollscup.


RSS 2.0