Dubbelpass träning

Två dagar kvar på ledigheten, alltså en hel helg kvar!

Jag sitter i soffan och orkar inte annat just nu. Har precis kommit hem fårn ett dubbelpass. Först 1 timme tabata fitness och sen 1 timme aerobic. Skönt! Så nu har jag gjort mitt för idag! Men energin är totalt slut nu. Så jag hoppas det lkommer tillbaka snart!

Sovmorgon

Så himla skönt med sovmorgon! Åkte med faster till jobbet idag och hon börjar senare än vad jag gör normalt! Så jag vaknade av mig själv och hann äta frukost i lugn och ro!

Nu väntar fredagsjobb och sen ledighet i fyra dagar!


En kväll som har gått i ett!

Måste sova nu! Är så himla trött, har hållit igång sen jag kom hem vis strax efter halv fem! Så bu ska jag lägga mitt huvud så att huvudvärken vill försvinna till i morgon!


Kvällsläsning

Vet inte hur många huskataloger vi har här hemma, men det är en hel del! I kväll blir det läsning utav endel. Vi ska träffa en firma nästa vecka. Så jag måste kolla lite extra på deras utbud nu framöver!

Annars är det snart dags för sängen! Dagens träning blev en mil på cykeln. Inte på långa vägar lika jobbigt som att spinna! Men då cyklade jag ju på min gamla cykel och för att vänja mig vid att cykla!


Mellanmål

Dagens mellanmål blev hallonglasskräm. Gott!


Träningen

Nu har jag äntligen börjat cykla inför tjejvättern. Inte så långt, bara 5km men jag har i alla fall börjat! Ska försöka få mellan 20 och 30 mil. Vet inte hur det ska gå till, men försöka ska jag! Bara att cykla! Idag blev det i alla fall i ganska skön takt.

Det blev även ett funktionellt pass på gymmet. Har haft uppehåll från det ett bra tag ich känner tyvärr inte att det är lika kul längre. Men lite träningsvärk här och var kommer jag säkert att ha! Känns som jag är på gång nu med träningen. Nu ska bara kosten stramas upp och plankorna ska göras! Vi får se hur det går. Ska försöka mig på morgonplanka redan i morgon. 30 sekunder borde jag nog klara! Hatar att göra något på morgonen men om man börjar lugnt kanske jag vänjer mig!


Semestern

Vi hade plnerat en semester i sommar till Mallorca. Nu har vi nog ändrat oss och kommer att ta en tur i Sverige i stället. Blir lite billigare så, vi har ju trots allt en semester ibokad i höst på två veckor, så vi måste ju ha lite pengar då! Det känns faktiskt riktigt skönt att vi tog bort den semestern. Det ska även bli himla kul att träffa släkten igen, det var ju ett år sedan nu. =) Men när vi kommer iväg och när vi har semester är det ingen som ver just nu.

Blandat värre

Att jag trodde att det skulle gå bättre att blogga bara för att jag skaffade appen till telefonen var ju ganska dumt, för bättre har det verkligen inte gått. Det kommer ju i och för sig något inlägg ibland. Men man måste ha något att skriva om också! Det har jag ju säkert ibland. Men inte alltid!

Just nu tas mycket utav min tid upp utav husletande och eller tomt letande och surfande för att få inspiration till hur ett hus ska vara för att vi ska vara nöjda.

Bloggen kanske tar ett sår ditåt så småning om. Vi får se! =) Den ska ju i och för sig handla om träning. Men så blir det inte. Jag tränar fortfarande som vanligt mestadels. Det har tyvärr blivit lite lite av den varan denna vecka. Skulle egentligen ha varit på gymmet och kört ett intervall påss på löpbandet. Men det får vänta till i morgon. Denna vecka har kroppen inte varit på hugget och jag har kännt lite av någon slags förkylning.

Jag hoppas kroppen känner sig piggare i morgon för då ska jag stå på löpbandet på mirginen och bli riktigt trött!

Godmorgon långhelg!

Skönt med långhelg! Synd bara att det regnar så att man inte har så stor lust med något!

Men snart ska jag väl ta mig ur soffan och göra något vettigt. Kanske om en timme eller nått.


RSS 2.0