Resfeber?

Tror att jag börjar få lite resfeber nu faktiskt! Det är ju kanske bara en timme kvar tills vi ska åka. Håller på att göra mat och snart kommer U för att vi ska packa det sista ihop! Ska bli kul! Vi hörs igen om dryga veckan!

Borde sova nu!

Jag borde verkligen gå och lägga mig, men har inte ens hunnit in i duschen efter dagens löppass! Men men, så kan det bli ibland. Hoppas på att jag slutar relativt tidigt i morgon! Så att jag hinner packa det sista, och hinna resten som jag inte har hunnit önnu. Måste exempelvisköpa mig ett par bikinbyxor. Men det ska väl gå hyfsat lätt i morgon hoppas jag!

SÅ här tillbringade jag dagen igår, gissa vad jag gjorde! 

        



Om två dagar tillbringar jag dagarna så här:


LÄNGTAN

Det finns en längtan inom mig, som är störr vissa dagar och mindre andra! Men jag vet att jag ska vänta, att jag gör bäst i att vänta!

Askmoln

Bara en vecka kvar, och jag börjar få problem att längta. Ett askmoln som stör! Inte bra, inte bra alls! Håll tummarna!

Träning

Ibland kan jag fundera på varför jag tränar, för vem jag tränar! I grund och botten vet jag numera för vem det är.  För mig naturligtvis, tyvärr har det kanske inte alltid varit så. Jag älskar känslan av att man har genomfört ett tungt pass, komma totalt genomblöt ut i omklädningsrummet. Känslan av att ha gett max och den känslan går inte att beskriva, den måste upplevas!

Nu måste jag börja lägga upp träningen framöver, snart kommer tjejvättern. Den ska jag ju i och för sig bara genomföra för den ligger för tätt inpå för att jag ska kunna göra ett bra resultat. Men i både Vansbrosimmningen och Lidingötjejlopp har jag personliga mål som jag vill klara av! Jag vet att mitt mål för Vansbrosimmningen kanske är lite väl tuffa, framför allt eftersom jag inte har tränat så mycket simning. Men Lidingöloppets måltror jag faktiskt att jag kan klara. Det luriga är har jag ska lägga upp det hela.

Som det ser ut just nu så tränar jag 4 ibland 5 gånger i veckan. Nu skulle jag behöva ha in minst 2 pass till. I endel personers världar är detta säkert inget problem. Men jag tror inte att jag kommer hinna träna kanske 7 dagar i veckan, jag tror kanske inte att jag vill det heller. Jag behöver åtminstonde en vilodag för att orka mentalt att träna. Dessutom kommer det inom en snar framtid att bli ganska mycket på jobbet. Så 5 gånger kanske ska gå att klara. Frågan är bara vilka pass jag ska ta bort från min rutin nu! Det här tål att tänkas på. Men jag måste snart igång med ett nytt träningsschema!

Ett träningsschema är förövrigt ingen dum ide, för då har man redan planerat in träningen och det är med i vardagen.


Städning en lärdagskväll!

Det är lördag eftermiddag/kväll, och jag städar. Älsklingen är och spelar match och ska sen på laggrillning. Så jag passar på att städa, tvätta och titta på tv. Men nu hamnade jag här, inte alls bra! För här händer det ju ingenting. Har precis klickat hem en bikini och en bikiniöverdel från bravissimo! Jättebra sida om man har svårt att hitta badkläder och bhar i bra storlekar. TYvärr är ajg nog lite sent ute för att få dem till nästa måndag, men håll tummarna! JAg behöver dem!

Sjuk??

Usch och fy, börjar känna mig hängig! Inte alls bra, svullen i halsen och allmännt konstig känner jag mig! Men jag vill inte bli sjuk, har ju precis kommit gång ordentligt med träningen igen, dessutom bokat en ny tid med mig PT. Och det ser jag verkligen fram emot! Men vi får se hur det känns i morgon! Kanske är vädret som gör att man känner sig konstig!

Födelsedagspresent

Pratade nyss med H. Jag gav ju henne en födelsedagspresent när hon fyllde år i april. Fast vi ska utföra det i Juli. Hon ska få en kryssning.



Tycker att det ska bli riktigt kul att åka iväg, dessutom mitt i sommaren. Har ju inte åkt med just denna båt, men den ska vara bra har jag hört! Vet dock inte riktigt åt vilket håll det kommer att te sig.

Blir det detta



Eller detta:

    


Vet inte vad jag ska tro riktigt, fast vilket som kommer antagligen att bli bra! Det brukar ju inte bli så mycket annat när man umgås med H!

Spining

Spinning idag, hade ingen lust när jag åkte från sjukhuset. Men varför hoppa en träning? Så det är bara att ge sig iväg. Städa, som jag hade tänkt att göra, kan man göra en annan dag! Har i alla fall satt igång en tvättmaskin, så nått blir ju gjort här hemma också. Sen kanske jag har ork när jag kommer hem! Måste ju tänka på beach 2011, eller? =) Nä, jag skojja med det vet nog de flesta som känner mig =)




Godnatt

Dags för sängen nu, har suttit och tittat lite på sverige-finland, men nu checkar jag ut! Eller in om man vill.

En ny gren på bloggen kommer att komma upp så småningom, kanske inte idag eller i morgon, kanske inte ens nästa år! Men endag! Den kommer antagligen att bli lite mer läst också! =)

Helgfix

Vi har nyss kommit hem från sommarstugan nu, älsklignen har åkt ner och tvättat bilen så nubörjar vår söndagsrutin. Jag vilar en stund till klockan blir 18, då ska jag och P springa vår söndagsrunda och därefter serverar älsklingen och M grillat till kvällsmat! Gott!

Har hunnit lite idag o alla fall, fast det känns som dagen bara har flygit bort. Men jag hann i alla fall fixa vattentunnan i stugan och gräva lite kanter. Men det finns mycket att göra! Vi måste i alla fall måla om en sida på huset i år!

Nu är det i alla fall vila som gäller i ca 20 minuter!


Tankar

Det finns så många frågetecken i en viss fråga =) Men som jag skrev färut så behöver jag inte ha några svar just nu. Men ändå så tänker jag ju på det ibland! Det är roligt! Men jag blir inte så mycket klokare ändå...


Sommarstugan på kvällen

Nyss hemkommen från sommarstigan och sitter nu och kollar runt på internet och har eurovision på i bakgrunden. Det blev ingen träning i morse, kanske lite dåligt sambete för det men jag hade verkligen ingen ork när jag vaknade. Men men det kommer fler dagar.

Har en fundering som jag har funderat på länge, haft några svar också under tiden. Men inget svar som hållt i längden. Fast jag har säkerligen ett bra tag till att fundera på, och när den dagen närmar sig måste jag ju undersöka vad älsklingen tycker också! Men men som sagt jag har nog inte allt för bråttom!!

Har varit på en dagstur med älskligen idag, vi har varit i väg och tittat på lite ljud =)

Mamma middag

Snacka om att jag är trött, och då har jag ändå sovit i soffan i kanske 40 minuter. Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem. Han ska köra hem mamma som har varit här på middag. Han själv har varit och spelat match.

Jag ko i väg och körde ett tärningspass, vilket jag tycker är bra nu i efterhand. Men det var jobbigt! I morgon väntar ett nytt spinningpass, slagerspinning. Just nu är jag inte speciellt taggad, men jag hinner väl bli det innan det är dags! Hoppas på det i alla fall!

Packning

Måste nog börja tänka på packningslistan igen, för nu börjar det faktiskt dra ihop sig. =) ska blir riktigt skönt och kul! Vi åker ju med det berömda lågprisflygbolaget, så vi ska ha varsitt handbagage som får väga 10kg och ett stort bagage som får väga 15kg. Så vi måste fundera på hur vi ska packa! Det kan bli intressant!


Fredag i morgon

Länge sedan jag uppdaterade här, men så kan det bli ibland!

Har varit och tränat idag, så skönt, fast det v ar jobbigt! Sen åkte jag hem och nakade och gjorde hemmagjorda hamburgare! Ganska gott blev det faktiskt!

Nedan kommer en bild från förra helgen när jag var med svärföräldrarna upp till norrland! Den här vid höga kusten bron.




4 veckor

Bara fyra veckor kvar tills vi åker nu! Kan verkligen drömma mig bort, sitta på balkongen och ta ett iskallt glas vitt vin eller bara ligga på standen och njuta. Visst ska vi göra en och annan utflyckt också! Men huvudsyftet är att bara ha det skönt!

          

Gör kyckling i ugn, men ser att tiden börjar rinna iväg nu. Så jag får nog ta ett mellanmål och sen äta när jag kommer hem igen! Måste nog ta på mig endel kläder idag, kommer nog att bli kallt!

måndag


Ligger och tittar på en unge i minuten, inte annat än att man blir lite småsugen på barn. Men det är inte aktuellt ännu! Bäst att skriva det! =)

Är små trött, har varit på RPM 45 minuter. Skönt att bli totalt genomblöt av svett!

I morgon och på onsdag är det annorlunda dagar på jobbet. I morgon informationsdag och uppdatering av programvaror och på onsdag kusr på en ny programmvara! Kul med lite annorlunda ibland tycker jag!

Sen är det bara onsdagen kvar innan det är dags för bilsemester över helgen!


RSS 2.0