Förmiddagen

Har ätit frukost nu och sitter och väntar på att få lite energi att ta sig ut idag också.

Igår var alla ute den här tiden idag är det en. Säger nog endel om när folk kom hem igår kväll.


Skidor

Snart dags för lite längdåkning. Två dagar med skidåkning. Fast det snöar så spåren kommer väl vara sådär!

Min utsikt nu!


Träningspassen

Tre pass denna vecka. Känns lite lite, får se om det blir ett i morgon också. Men halsen krånglar lite så det känns så där faktiskt.

Maten i veckan har inte heller gått kanon tyvärr! Men nya tag nästa vecka! Då blir det dessutom massa skidåkning! Åker med jobbet tors till sön. Ska bli kul, hoppas bara att halsen blir bättre.

Har kört ett aerobic pass idag. Slutar alltid med plankan där och jag kände faktiskt idag att mina plankor har gjort nytta. Har fått tips på hur jag ska göra och nu känner jag mig faktiskt stark innan jag inte orkar mer!


Två dåliga dagar

Två skit dagar vad det gäller träning. Igår blev det inget på grund av hals ont och idag blev det endast en PW i 30 minuter.

Maten har egentligen fungerat hyfsat idag, förutom nu i kväll när en hemmagjord semla slank ner. Värre var det då igår. Inte ett rätt bär det gäller maten.

Men men nu är det bara att ta nya tag. Håller tummarna för att halsen känna ok i morgon och att det går att köra på. Då kommer inte hela veckan vara förstörd!


Städat

Har städat idag på eftermiddagen. Tagit bort julen. Nu är det bara köket kvar.


Träning

Träning idag efter två dagars vila. Igår blev det inte ens planka. Men idag blev det i alla fall 3 km löpning och 5 minuters rodd. Sen lite axelträning och plankan.

Igår var vi på Hamilton. Ganska bra film faktiskt. Snart är det dags att ta tag i städning.


Ingen träning idag

Skulle ha simmat men det var så mycket folk så vi skippade det. Lika skönt det eftersom jag inte var så sugen.

Så jag tar min vilodag idag! Har plankat en gång. Kanske en liten till!


Frukost

Min frukost idag. Havregrynsgröt med chokladprotein och några mandlar. Godare än det ser ut!


Intar soffan

Soffläge nu i 30 minuter innan träningen! Har hunnit göra i ordning Kvällsmaten. Skönt att slippa efter träningen. Har en maträtt kvar att göra ikväll. Fick ju köttfärs över igår eftersom vi blev bjudna på mat då. Därför har jag köpt mat på jobbet idag. Det blev fisk, helt okej!

Dagens kvällsmat blir kyckling med champinjoner!


Kvällsmaten

Blev inte alls så bra mat i kväll tyvärr! Hemmagjorda hamburgare, vilket är okej! Men till det pommes, friterade. Men ny dag i morgon och nya tag.

Det positiva är nästan 6 km promenad idag! Plankat två gånger, tyvärr inte en minut bara 30 sekunder, bättre än inget!


Söndagsmorgonen

Jag fullkomligt älskar söndagsmornar. lugga kvar i sängen länge och bara njuta!

Dagens planer var att först ta en morgonpromenad sedan iväg och shoppa lite och sen ner till gymmet för ett styrkepass. Men både älsklingen och jag har känningar i halsen. Så dagens motion får bli promenad när vi har gjort oss i ordning. Med andra ord, när jag tar mig upp ur sängen.


Sängen

Ligger i sängen i ska snart släcka. H o F har varit här och förgyllt vår kväll, trevligt! Blev till och med peppad på att göra ytterligare en plankomgång såhär på kvällen! Så två omgångar är gjorda idag!

Var på bio med älsklingen i eftermiddags, vi såg Stig Helmer the story. Ingen hit direkt med gick att se. Kul att göra något bars vi två ibland.

Nä nu är det dags att släcka! Ny dag i morgon med nya träningspass!


halv träning

Tog mig iväg till gymmet idag, blev 3km löpning och 5 min rodd. Glömde mobilen hemma så några tabataintervaller blev det inte, med hade inte egentligen tid till det heller eftersom jag var ute i sista minut då gymmet stängde 5 minuter efter att jag gick. Men 3x1 minut plankan blev det i alla fall när jag kom hem, har en omgång kvar i kväll! ' Nu är det dags att lyfta sig ur soffan, får snart besök och göra tacos.

Dags att sova!

Nu ska jag strax sova! Har varit inne en kort sväng på FB och kollat gruppen. Får mycket inspiration där och har kommit på att jag nog ska öka den sk "plankfan" till två gånger varje dag! Asbra träning men ack så jobbig och seg! Idag har det bara blivit plankan, lite styrka och 4km promenad i lungt tempo. Så i morgon måste det bli ett riktigt pass igen. Hoppas jag hinner hem innan gymmet stänger!


Morgon

Vaknade av mig själv, halv tidigt idag. Framför allt med tanke på att jag släkte närmare ett i natt.

Så nu sitter jag o myser framför tv:n till tända ljus.


10 veckors challenge

Gick med i en tioveckorschallenge för några dagar sedan. har än så länge varken vägt, mätt eller tagit före bilder. Ska kanske ta före bilder i helgen kan u vara kul att se om det blir någon skillnad! Vi får se,tänkte försöka dokumentera lite här. VI får väl se hur det går. Vet ju hur jag brukar blogga! Men försöka kan man alltid! Började i alla fall i måndags. Då blev det en timmes funktionell träning på gymmet. I tisdags blev det löpning. Bara 2,5 km och sedan gång, totalt 40minuter. Dels var det isigt i hela spåret men sedan vågar jag inte riktigt med foten ännu. Fast det gick faktiskt över förväntan. I går blev det en timmes cirkelträning, så kallad challenge på gymmet. Så idag har det blivit en vilodag. Förespråkar egentligen aktiv vila, men har varit så trött och seg hela dagen så det blev total vila. Dock har jag ju genomfört "plankan" 3X1minut och 2st 3X20sek. Egentligen ska det ju vara 3st 3X1min varje dag. Men all träning är ju bra träning och man ska vara nöjd med det man har gjort. Sitter nu och klurar på vad det kan tänkas bli för träning i morgon. Kanske löpning kombinerat med lite tabataintervaller eller annan hemma träning. Jag tror nämligen inte att gymmet är öppet i morgon. Ska nog ta och införskaffa en pulsklocka med gps också. Har varit sugen på det ganska länge. Men inte riktigt tagit tag i det, men nu är det nog dags ändå. Lite roligare att dokumentera träningen då!

RSS 2.0