Slut på midsommarhelgen

Tillbaka efter helgens midsommarfirande! Han med en jobbingtur med älsklingen! Blir lite snabbare tempo när han är med! Men det är ju bara bra! Annars har helgen mest bestått av mat och trevligt sällskap som det ska vara på midsommar!

I morgon blir det att ta tag i träningen igen, hoppas jag hinner efter jobbet och innan älsklingens match!

Midsommarhelg på väg

Usch vad jag är trött! Dags för sängen snart tror jag!

I dag blev det en lite löpsväng, dock inte så lång. bara 3,3 km men det är ju alltid något!

I morgon åker jag och älsklingen norrut för att fira midsommar och jag har inte packat klart ännu, verkligen inte vanligt för att vara mig! Men å andra sidan har jag hunnit träna, klippa mig, fixa ex-jobbet och plockat med tvätt! Så jag antar att jag ska tänka på de istället!

Tyvärr måste vi till skolan i morgon och träffa vår handledare där, har egentligen inte tid med det! hade tänkt att jag skulle kunna gå lite tidigare i morgon så jag skulle hinna packa. Men om jag blir borta någon timme mitt på dagen kan det bli svårt att få det hela att gå ihop! Jaja, det går som det går! Hem måste jag i alla fall för att packa och sen får vi se!

En sak är i alla fall säker! jag kommer inte hinna träna i morgon!!

Nu tar jag semester lite över helgen med skrivadet, antaglien dock inte med träningen!

Träningsfritt..

De blidde ingen träning idag, och jag ska inte ha dåligt samvete för de! Håller på att intala mig själv de i alla fall! Man måste ju inte träna varje dag och inte en sån här dag när jag precis har satt mig ned och klockan har passerat nio. Får ta nya tag i morgon igen! Har ju faktiskt fått massa annat gjort idag, dock inte det viktigaste att köpa linsvätska!

Tjejvättern!

Förra helgen cyklade jag och min svärmor tjejvättern. Och för mitt eget kom i håg kommer nu lite fakta!

Startade 08,10 åkte hemmifrån 1,5h innan (Hade hämtat nummerlappar dagen innan) detta var dock i minsta laget, kom alltså i håg att åka med lite mer tid.

Åkte på 6h 18min, motvind första 3 milen och sedan med i 4 därefter ganska blandat!

Måndagsträning

I dag blev det träning, helt enligt planen. Åkte en sväng till gymmet och löpbandet. Blev 4 km löpning och sedan lite mage och armar på det. Skönt att ta ut kroppen, faktiskt en av de bästa känslorna jag vet!

Ingen träning idag!

Det blev ingen träning idag. Har i stället sovit middag och tagit ett varmt bad, fast det är mitt i sommaren! men det är också att ta hand om sig själv! Blir nu att titta på fotbollen och vänta lite på älsklingen som kommer hem om inte allt för länge!

Träningsdagbok

Tror att jag ska göra det här till min träningsblogg, inte för att det kanske är den bästa dagen att börja att blogg om träning på. Vi har haft födelsedags fest här hela helgen och därför har det inte blivit så mycket träning. Men kanske kanske att det blir något idag, annars tar vi tag i det i morgon ordentligt. Tanken med att skiva mer om träning är för min egen del att komma i håg hur jag lägger upp min träning. jag och min "svärmor" (är ju inte gift) genomför nämligen tjejklassikern. men det är hur svårt som hellst att komma ihåg från år till år hur man har lagt upp det! Nästa sak som ska genomföras är därför vansbro tjejsim.

Har tittat på talen nu som var i går på det stora bröllopet, hur fina som hellst. Undrar om Sverige kommer få fler brudpar i år?

Senare

Det kommer en annan layout senare! Jag lovar, när datorn fungerar som den ska!

Ny start!

Nu kör vi igen! Eller jag gör i alla fall ett försök! Vi får se hur det går, men jag har i alla fall saknat det lite!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0