Rastlös

Skönt att ha semester, fast jag börjar faktiskt att längta hem lite! Skönt att inte ha några måsten, fast man blir rastlös efter ett tag. Hoppas på att vi kommer hem i hyfsad tid i morgon så man får lite av dagen hemma. Vill ju hinna träffa älskligen innan hanåker på måndag morgon igen!

Tror bestämt att det måste bli mer bilder här på bloggen, betydligt roligare att läsa då!

Kortvasan

Nu är kortvasan genomförd och jag är totalt slut i ryggen, vet ärligt talat inte hur jag ska kunna sova i natt!
Har bara tränat 7 mil innan, men slog ändå tiden från förra året! Vi åkte härifrån 3,5 h innan start.

Smarta tankar

Varför tänker man så mycket smart precis innan man somnar? Eller känns det bara som om man har tänkt massa smart! Jag kan komma på massa smarta saker precis innan jag somnar men när jag sedan vaknar är det borta igen. Då kommer jag bara ihåg att jag kom på något smart!

Nu ska vi strax åka! Ska bli skönt! Lite minisemester och lite kul motionslopp!

Avresedag

I dag är det dags att åka! Inte förän på fredag vi åker skidor men i eftermiddag åker vi mot dalarna i alla fall! Älskligen har släkt där och där kommer svärmor och jag tillbringa helgen! Förutom när vi tar oss mellan Oxberg och Mora! =)

Att göra finns alltid

Tar en paus i att göra listan. har tyvärr inte kommit så långt som jag vill. Halva disken är diskad, halva packningen är packad (i alla fall den viktiga, skidkläderna) Har börjat göra mat till älsklignen. Men att dammsuga, städa hallen och bädda om får nog helt enkelt vänta till en annan dag. Det springer nog inte ifrån mig. Med lite tur så tar älskligen lite tvätt och återvinningssaker till helgen. Tror säker att han dammsuger också! Men det vore skönt att ha det gjort nu!

Har i alla fall hunnit valla skidorna hos svärmor i dag efter jobbet! Och det är ju bra eftersom vi ska åka på fredag!

Semesterresor

Har varit sugen på att åka till Ullared en bra stund nu. Men i och med att det kanske planeras en solresa i juni så blir det nog ingenting med det! Åker ju hellre utomlands en vecka än att jag åker dit! Även om det är lite kul att åka till Ullared också! Men ska man göra av med pengar så är ju mitt val ganska enkelt!

Har bokat en resa idag, en flygresa inom Sverige. Ska åka och hälsa på Kusin med familj i slutet av mars. Går ju fortfarande som ungdom, alltså bara dryga tusenlappen tur och retur!

Nu ska jag läsa på vart man ska åka i slutet av maj börja av juni! Något förslag?

Träning

6km på skidor blev det på förmiddagen idag och nu sitter jag och väntar på att åka och köra ett aerobic pass. Sånna här dagar känns bra!

Resor

Är så himla sugen på att reas till värmen. Fick ett färslag i går som jag hoppas ska kunna fungera, med både jobb och tid. Blir lite småglad när jag tänker på det. Ny insperation att träna nu då! =)


Hemkommen

Hemkommen från bästaste U. Eller kom hem vid 23 och nu är hon ju lite mer. Har tittat på de två sista avsnitten av "Mitt liv som Hellner". Vilken himla chans! Kanske inte riktigt avundsjuk men ändå lite! Fast sen får man ju fundera på om man kan träna tre timmar varje dag. jag skulle inte kunna det. Inte för att jag inte vill utan för att jag kan inte avsätta tre timmar varje dag.

Har i alla fall haft det trevligt hos U och E. Tiden bara flög fram och tyckte precis jag hade kommit när det var dags att åka hem igen! Hade ställt värmaren på bilen så det var inte så mycket att välja på. Å andra sidan var jag tvungen att göra det eftersom det är -25 grader ute. Bilen mår inte så bra annars!

Snart dags för sängen, fast jag är inte så trött. Kan kanske bero lite på att jag har sovit mest hela eftermiddagen. Fast jag måste ju komma upp i morgon också så det är ju snart inte så mycket att välja på!

Seger

Har vaknat upp ur soffläget nu och jag tror faktiskt att huvudet har blivit lite bättre! Så snart ska jag ta tag i disken och snabeldraken och få¨lite ordning här! Borde göra den nu. Men soffan drar hårt i alla fall i 5minuer till!

Huvudvärken tar över idag

Huvudvärk på schemat idag, inte kul alls! Såndär huvudvärk som blir värre av att anstränga sig. Så att ha tagit sig till frisören idag är nästan bra gjort! Var väl tyvärr kanske inte allt för trevlig där idag!

Nu är det soffan som gäller en stund framöver, älskligen får hem några av sina kusiner i kväll på pizza och tvspelskväll. Så då ska jag väl ta och försvinna en stund. Ska hälsa på finaste U. Trevligt! Hoppas bara att huvudvärken har försvunnit tills dess!

Annars sitter jag mest och tittar på resor, är himla sugen på värme, som jag redan har tjatat om. Dessutom sitter jag och pillar lite med Gimp! Kul när man lär sig lite!


Sommar och resor

Nu vill jag verkligen ha sommar, tittade på några bilder från sommaren 2010 i dag! Känns så skönt att bara kunna gå runt i shorts och få va lite brun, även om jag inte tyckte det då så var jag nog ändå lite brun. Det är klart alla andra är ju mer bruna men jag hade i alla fall mer färg då än nu!

Har nyss kommit från träningen, eller jag var ju hos mamma en sväng efteråt så det var ett tag sedan jag tränade.Så skönt att få träna! Det blir nästan som ett gift måste bara ha minst 3 pass i veckan, fast gärna fler! Har lärt mig efter första träffen med PT att man ska tänka att det är mitt mål att träna tre gånger och att allt annat bara är bra!

Jag hoppas på att det kan bli en resa till Grekland i slutet av September! Har ju hoppats många gånger förr men kan ju hoppas igen, så även bilder från Kap Verde där vi va i mars förra året! Längtar verkligen efter lite hav och sol! Så nu kan jag ju ha ett mål med träningen att jag ska vara i hyfsad form om vi åker. Kan ju ha ett delmål i sommar, så jag slipper stå i vassen. Har jag ju i och för sig aldrig gjort, men visst vore det kul om jag kunde känna att jag är lite nöjd med min kropp för engångs skull!  

Det dåliga samvetet finns alltid

Jag tycker verkligen inte om att man aldrig kan känna sig riktigt nöjd och att det finns massor av saker man kan göra hemma. Man kan alltid städa någonstans, just nu är det våra två stora garderober som behöver sig en omgång och sedan skulle nog hallen behöva ett besök av dammsugaren, men det får antagligen bli en annan dag. Känner att jag vill sitta hör en stund i soffan innan det är dags att sova. Jag lägger mig ju som de flesta vet ganska tidigt och har därför inte så lång tid kvar av kvällen!

I dag har jag efter jobbet varit och gjort en ansiktsundersökning med bästaste U. Kul att göra något annat och få veta vilka produkter man ska använda! Vet ju att det är säljare som pratar men maskinen ljuger ju antagligen inte i alla fall! Kul dessutom att jag i princip använda rätt produkter redan, bara någon prdoukt som jag ska köpa till!

Personlig tränare

Första gången jag träffade min PT idag! Kändes himla bra! Längtar riktigt mycket tills jag ska köra ett träningspass med henne! Hon lovade i alla fall att hon skulle köra slut på mig och att jag skulle hata henne efter ett pass! Bra tycker jag, även om jag har svårt att tro att jag kommer att hata henne.. Det känns i alla fall himla bra! Har sett fram i mot det jätte länge.

Nu måste jag alltså göra i ordning det här till en riktigt tränings/vardagsblogg så den uppdateras lite oftare. Vi får väl se hur det går med den saken men förhoppningsvis kommer jag att i alla fall få en bättre fysik. Åtminstone lite mer träningsinspiration och träningsmotivation.

I morgon kommer U hit, vi ska fixa i ordning redovisning av vårat ex-jobb på det företaget som vi skrev ex-jobbet. Har jag lite tur så hinner jag i väg till klockan 20 för att hinna träna lite innan de stänger! Vi får se hur det går! Å andra sidan så ska jag till massören i morgon och då kanske det inte är en så bra idé att träna på kvällen, vi får se hur det känns!

Om en och en halv vecka ör det dags för kortvasan! Har inte tränat tillräckligt tyvärr! Har bara åkt 6 mil skidor totalt inte alls så mycket som jag skulle ha gjort för att få en bättre tid än förra året! Det kanske egentligen inte alls är hela värden om jag får en bättre tid eller inte. Det viktigaste av allt är ju faktiskt att jag kommer i mål. Men om man känner mig så är det näst intill lika viktigt att jag faktiskt slår tiden från förra året! Det spelar liksom ingen roll hur mycket jag än intalar mig att jag ska ta det lugnt när jag startar, tävlingsdjävulen slår ändå till!


Bloggen

Nu var detg ett bra tag sedan jag skrev sist. Det har säkert hänt en hel del, men just nu vet jag inte vad! Kommer inte ens i håg när jag skrev sist.

Måste i alla fall ta tag i designen på bloggen, det är ju inte jul längre så lite mer vårig måste den nog bli. När lusten faller på, och det vet man ju aldrig när den gör!


RSS 2.0