Midsommar

Ska testa att träna idag, löpning står på schemat. Blir kanske bara 3km. Kanske inte ens det om det inte känns bra i foten! Men det är nog bara att bita i hop. Har ju inte tränat på dryga veckan eftersom foten har krånglat. En överansträngning antagligen! Det säger läkarna i alla fall. Kunde öven vara en stressfaktur. Men antagligen en överansträngning. Bara att träna på som vanligt så länge man står ut med smärtan. Vi får se hur det går! 
 
Helgen har varit bra. Har varit mycket i sommarstugan och älsklingen har gått på projekt röja på tomten. Har kanske tagit ner ett tiotal träd. Det blir superfint. Jag har planterat blommor och klippt kanter. Även börjat fixa hantagen till köksskåpen här hemma.

5 km

5 km löpning blev det idag, 2,5 km var intervaller. Bra tror jag säkert att det är, men grymt jobbigt om man vill!

Har tvättstugan i dag, så här händer det inte så mycket. måste snart göra mat, börjar bli riktigt hungrig och dessutom måste jag skriva rent minnesanteckningar från ett möte igår. Så lite finns det ju att göra! Och känner jag för det så kan jag ju alltid fortsätta på Rhodos resan.

Men nu till maten.

Simmat

HAr precis kommit hem från simmningen med svärmodern. Simmade 1200 m idag, måste ju få några meter, för det är ju bara 3 veckor kvar!

Har suttit i möte hela dagen, kul, fast lite annorlunda för mig som är van att sitta på kontoret hela dagen. Ska på möte hela dagen på måndag också. Kul =)

Tjejvättern 2011

I lördags cyklade vi alltså tjejvättern, jag för 5 året och M för 10:de. För mig gick det väl lite så där, fick punktering efter dryga milen och fick vänta på en följebil som hämtade upp mig och körde mig till närmastre depå där däcket blev lagat. Sen cyklade vi resten ihop. Totalt tog det 5,45. Vilket är 33 minuter snabbare än förra året!

En påminnelse till mig själv utan att vidare förklara mig är att inte köra om man inte har tränat, det göra ont överallt!

Åkte 06,23, kom fram 07,07 och startade 08,14. Jättebra med tid!


    

Hemma

SÅ himla trött, och ändå bara jobbat tre dagar denna vecka. I morgon cyklar vi, måste skriva ett inlägg om det efteråt. Ska skriva ett inlägg om Rhodos resan också. Men inte idag, bjuder bara på en bild av hotellet så länge!


RSS 2.0